Om


HandoutNU.dk er primært henvendt til studerende og undervisere ved landets uddannelsesinstitutioner som kan finde inspiration i mine handouts, noter m.m. Alle med interesse for enten sociologi, samfundsvidenskab, idéhistorie, filosofi, teknologihistorie, pædagogik, økonomi m.v. er velkomne.

HandoutNU.dk ejet og drevet af mig – Alex Young Pedersen.

Til daglig er jeg adjunkt ved Teknisk Gymnasium Århus Midtby og Teknisk Gymnasium Christiansbjerg begge afdelinger under AARHUS TECH. Underviser desuden ved EUX-uddannelsen samme sted.

Har bestået pædagogikum ved Institut for Filosofi, Pædagogik og Religionsstudier, Syddansk Universitet. Ved samme uddannelse er jeg kursusleder for de fagdidaktiske kurser i Teknologihistorie og Idéhistorie.

I en årrække ekstern underviser i det samfundvidenskabelige fagområde ved socialrådgiveruddannelsen, VIA University College Aarhus.

Har i min studietid arbejdet som instruktor ved Institut for Statskundskab, Aarhus Universitet i fagene politisk idéhistorie og klassikere samt videnskabsteori.

Er cand.mag i idéhistorie og samfundsfag fra Aarhus Universitet.

Jeg blogger endvidere om mad på MinMad.com.

Min personlige webside er alexyoung.dk

Siden opretholdelse økonomisk gennem

  • Amazon.co.uk – Hver gang du køber en bog eller andet via sidens links støtter du siden
  • Frivillige donationer via PayPal secure payments – Bruger du bloggen og vil du være med til at holde den indhold gratis kan du foretage en donation.